Herbergsuche • Marija išče prenočišče

In der Adventszeit findet in der Pfarre Schwabegg- Žvabek auch heuer wieder die Herbergsuche statt. Pfarrgemeinderatsobmann und Pfarrökonom Herr Josef Micheu wird die Termine zusammenstellen. Dank allen Familien, die bereit sind, an diesem adventlichen Brauch teilzunehmen.
Eine weitere Gruppe geht in der Ortschaft Aich-Dob, wo auch ein Teil zur Pfarre Schwabegg- Žvabek gehört. Die Termine werden auf der Pfarrhomepage bekannt gegeben werden.

Tudi letos bomo v župniji Žvabek izvedli adventno pobožnost "Marija išče prenočišče". Zahvala vsem družinam, ki so pripravljeni sprejeti "sveto družino". Termine v župniji uskladuje podpredsednik župnijskega sveta in farni ekonom Josef Micheu pd. Randev.
V Dobu pa je lastna skupina na poti, ko povezuje fari Žvabek in Pliberk. Termine bomo objavili na farni spletni strani.

20171221 192832