Firmvorbereitung Schwabegg • Birmska priprava Žvabek

21 01 22 Firmstunde 6

Foto: Besichtigung der Pfarrkirche in Schwabegg. • Ogled farne cerkve v Žvabeku 22.01.2022.

2. Firmstunde • 2. birmanska ura:
Samstag, 12.03.2022 um 09.00 Uhr im Pfarrhof: Bibel und Ämter der Kirche
Sobota, 12.03.2022 ob 09.00 uri v župnišču: Sveto pismo in službe cerkve

Wird coronabedingt verschoben. Termin wird noch bekanntgegeben!

Samstag, 05.02.2022 um 09.00 Uhr im Pfarrhof Schwabegg. Aufbau der Weltkirche: Pfarre - Dekanat - Diözese. Schutzmasken mitnehmen!

Ob drugem terminu.
Sobota, 05.02.2022 ob 09.00 uri v župnišču v Žvabeku. Svetovna cerkev: Župnija - Dekanija - Škofija. Prosim, da nosite zaščitne maske!

LINK: Firmtermine Diözese Gurk • Birmski termini krška škofija

1. Firmstunde • 1. birmanska ura:
Samstag, 22.01.2022 um 09.00 Uhr: Besichtigung der Pfarrkirche Schwabegg. Bitte warm anziehen und Schutzmasken mitnehmen!
Sobota, 22.01.2022 ob 09.00 uri: Ogled farne cerkve v Žvabeku. Prosim, da se pošteno oblečete in da nosite zaščitne maske!

Anmeldung zur Firmvorbereitung • Prijava na birmsko pripravo:

In der Pfarrkirche Schwabegg- Žvabek liegen die Anmeldeformulare für die heurige Firmvorbereitung auf. Diese können auch auf der Pfarrhomepage abgerufen werden. Zur Firmvorbereitung sind alle zugelassen, die die 3. bzw. 4. Klasse der Mittelschule bzw. des Gymnasiums besuchen und in der Pfarre Schwabegg- Žvabek wohnen. Die nächsten Termine folgen hier auf der Pfarrhomepage bzw. persönlich an die Firmkandidaten. Bitte die Firmanmeldungen im Pfarrhof Schwabegg abgeben (persönlich oder Briefkasten), der Eintrag des Firmpaten kann auch später erfolgen. Zur Auswahl des Paten/ Patin bitte u.a. Informationen lesen.

V farni cerkvi Žvabek so prijavnice za prijavo k letošnji birmski pripravi. Prosim, da se prijavijo k birmski pripravi vsi, ki obiskujete 3. ali 4. razred srednje šole ali gimnazije in ste iz fare Žvabek. Termine objavimo na tej spletni strani. Prosim, da oddaste prijavnice v župnišču ali jih vržete v poštni nabiralnik. Podatki botra ali botre se lahko nadoknadijo.

LINK: Anmeldeformular Schwabegg • Prijavnica Žvabek

Informationen zur Firmpatenschaft • Informacija k birmskem botrstvu:

LINK: Firmpate/ Firmpatin - ein Amt für´s Leben (Diözese Graz- Seckau)
LINK: Birmanski botri (župnija Sv. Jožefa delavca Rače)